XXL Nicky ft Smokepurpp

NEW KID IN THE GAME (week 46)

1. Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?

– Ik omschrijf mezelf als een artiest die muziek maakt in de rap-genre en getekend heeft bij het grootste onafhankelijke label in Rusland, Effective Records.

2. Hoe omschrijf je jouw muziek?

– Mijn muziek is bedoeld om mensen in moeilijk situaties te helpen om hun humeur te verbeteren en hyped te geraken van zodra ze het horen. Veel samenwerkingen met grote artiesten helpt mijn muziek om zijn potentieel te bereiken en gehoord te worden.

3. Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?

– Mijn inspiratie komt van rapartiesten die al langer in de rap industrie actief zijn dan ik. Niet de Russisch sprekende, maar de artiesten uit de Verenigde Staten.

4. Wie is jouw voorbeeld in deze scene?

– Ik heb niemand specifiek in de branche waar ik naar opkijk.

XXL Nicky ft Smokepurpp – Cold

5. Hoe is deze muzikale passie ontstaan?

– Gedurende de quarantaine periode in Rusland, verveelde ik me zodanig en had ik echt niets te doen. Ik kocht een microfoon en begon daar samen met mijn laptop op te nemen. Na een jaar lang muziek maken en kreeg ik een contract bij de grootste onafhankelijke label in Rusland.

6. Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?

– Alle mensen om mij heen steunde mij in wat ik deed en al mijn vrienden hielpen met het promoten van mijn muziek. Hiervoor dan dank aan hen!

7. Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?

– Ik heb geen muzikale opleiding gevolgd. Ik speelde al eerder piano, maar daarmee ben ik gestopt. Vooral omdat het mij niet lukte om naar de lessen te komen en ook teveel spijbelde. Ik wilde rapmuziek maken vanwege alle mensen om me heen die naar nummers van Smokepurpp en Famous Dex luisterden. Nu heb ik een featuring met hen!

XXL Nicky ft Famous Dex – IDK

8. Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?

– Ik heb momenteel maar drie nummers uitgebracht bij de label Effective Records. Dat zijn samenwerkingen met Smokepurpp, Famous Dex en Almighty Jay.

9. Ben je bezig met een nieuw track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

– Momenteel werk ik aan een nummer met Yung Bans en heb ook nummers met Famous Dex en YNW BSlime. Je kan ze eind dit jaar verwachten. Dit zijn de beste nummers die ik tot nu toe ooit heb gemaakt.

10. Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

– Mijn doel in de industrie is om wereldwijd gehoord te worden. Ook al zijn mijn teksten en muziek in het Russisch, wil ik toch over de hele wereld gehoord worden. Daarom werk ik ook  samen met Amerikaanse rapartiesten. Over vijf jaar zie ik mezelf als één van de grootste rappers in Rusland.

Bron : XXL Nicky

Bron : Smokepurpp

XXL Nicky ft Smokepurpp – Cold

Volg de artiest via hun social media voor toekomste projecten :

XXL Nicky   Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com
Smokepurpp   Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com
Effective Records   Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com

Publicatiedatum: 14/11/2023