TRAVIS SCOTT X MCDO

Dat Travis Scott een van de grootste culturele iconen is momenteel kan iedereen wel zien. De artiest begon met een super exclusieve collectie bij Nike, dan deed hij een collab met ‘Reeses Puffs Cereal’ dat in 30 seconden uitverkocht. Daarna besloot hij om een live event te doen op de game Fortnite dat mega veel bezoekers lokte. Nu besluit de rapper om een collab te doen met fastfoodketen McDonalds.

Hij zal niet de enige grote naam zijn die door McDonalds gebruikt zal worden om meer klanten te lokken. Ze beginnen wel met Travis omdat hij volgens McDo veel jonge klanten zal brengen met verschillende achtergronden. Binnekort zullen we erachter komen welke celebs er nog op de planning staan.

Maar dan komt de volgende vraag. Travis Scott collabs zijn gekend om niet echt bepaald goedkoop te zijn. Het is natuurlijk ook nog niet echt duidelijk wat voor collab het zal zijn. Eerder lekte er wel al een foto van verschillende Travis poppen met het McDo logo op de verpakkingen. Misschien kunnen we een soort van opgepimpte Happy Meal verwachten of krijg je dat bij een speciaal ‘Rager‘-menu.

Ben jij hyped voor een Travis Scott x McDo collab of wil je liever gewoon een paar van zijn sneakers?