TRAVIS SCOTT BRENGT BINNENKORT ZIJN EIGEN DRANK OP DE MARKT

Travis Scott kondigde tijdens de videoclip van ‘FRANCHISE’ zijn eigen frisdrank ‘Cacti’ aan. Het is een licht-alcoholisch drankje dat op 15 maart beschikbaar zal zijn.

De artiest deelde via Instagram een filmpje waarin hij verteld dat er verschillende fabrieken zijn waar het drankje gemaakt zal worden. Het is dan ook een samenwerking met Anheuser-Busch, beter gekend voor het brouwen van Corona Extra en Budweiser.

Hij belooft fans dat dit het beste van het beste is en onthult ook de verschillende smaken. Fans zullen kunnen genieten van aardbij-, limoen- en ananas smaak. Het hoofd ingrediënt is blauwe agave afkomstig van Mexico. Het zal te verkrijgen zijn in een verpakking van 9 blikjes, 3 van elke smaak.

Hij vertelde het volgende bij de aankondiging van ‘Cacti’:

“CACTI is something I’m really proud of and have put a ton of work into. Me and the team really went in, not only on getting the flavor right, but on thousands of creative protos on everything from the actual beverage, to the can concept, to the packaging and how it is presented to the world. We always try to convey a feeling in our products. I’m a big fan of tequila so I came at it from that angle, too. I’m really excited to put this out in 2021 and see other people be able to enjoy it.”

Het is niet de eerste keer dat de rapper een collab aangaat met een bedrijf dat compleet buiten de hip-hop wereld staat, maar misschien opent dit wel deuren voor andere artiesten. Kijk maar naar Tyler The Creator die de muziek mocht maken voor een Coca-Cola reclamespot.