TORY LANEZ DAN TOCH SCHULDIG

Een aantal weken geleden brak het nieuws uit dat Tory Lanez opgepakt werd en Megan Thee Stallion naar het ziekenhuis werd gebracht. En toen kwamen verschillende andere kleine details aan het licht. Zo bleek dat Tory werd opgepakt omdat hij een wapen in bezit had. Megan leek eerst wonden te hebben ten gevolge van glasscherven maar later bleek het om kogelwonden te gaan.

Al snel begonnen verschillende geruchten de ronde te doen. Sommigen meenden dat Tory haar had beschoten en andere meenden dat ze over alles loog om haar sales te boosten. Maar Megan was alle leugens en geruchten beu en ze besloot alles aan het licht te brengen via een Instagram live sessie.

Ze gaf meteen toe dat Tory haar beschoten had en dat ze niets wou zeggen over de kogelwonden omdat ze bang was dat ze daardoor beide in nog meer problemen zouden komen wanneer geweten was dat er een wapen in de auto aanwezig was.

Sommige bronnen beweren zelfs dat Tory en Megan iets hadden maar dit zou vooral geweten zijn door mensen uit de industry.