TORY LANEZ BREEKT STILTE

Na 3 maanden doorbreekt Tory Lanez eindelijk de stilte sinds hij gearresteerd werd voor het naar verluid beschieten van rapster Megan Thee Stallion.

De artiest deelde eerder een cover art op Instagram met de tekst “There is a time to stay silent . And a time to speak ….. I said all I could say on this.” De rapper probeert op het album ‘DAYSTAR’ dat uit 17 nummers bestaat de situatie uit te leggen, dat is toch wat je zou afleiden uit het bericht maar in realiteit is het iets anders. Tory probeert zijn relatie met Megan te verduidelijken onder andere, maar hij throwt ook shots naar alle celebs die iets over hem zeiden. Zo disst hij Chance The Rapper door te zeggen dat hij irrelevant is maar hij uit ook een soort van teleurstelling tegenover Kehlani. De zangeres besloot om Tory van de Deluxe versie van haar album ‘It Was Good Until It Wasn’t’ te gooien na het nieuws uitkwam dat hij Megan in de voeten had geschoten.

Verder probeert de rapper ook het verhaal van Megan te ontkrachten door zich de vraag te stellen hoe het komt dat ze geen gebroken botten of gescheurde pezen heeft in haar voeten. Verder wordt het team van Tory beschuldigt van het verzinnen van verhalen om de Canadese artiest te redden. Zo kwamen er gisteren ook statements vrij waarbij verteld werd dat Megan abusive was tegenover Tory.

Wat er allemaal waar is van die verhalen zullen we nooit zeker weten, het beste wat je kan doen is gewoon je gezond verstand gebruiken en kritisch zijn tegenover de hele situatie. Wat denk jij dat er gebeurd is?