‘THREE 6 MAFIA’ LEDEN KREGEN BOETE VAN JUICY J VOOR OVERDADIG DRUGSGEBRUIK

We weten allemaal ondertussen wel dat Juicy J een ware historie met drugs achter de rug heeft, maar de rapper liet substanties nooit in de weg van hem de rest van de groepsleden komen.

Tijdens een recent interview onthulde ‘Three 6 Mafia’-lid Crunchy Black dat Juicy de groepsleden boetes gaf wanneer drugs in de weg van hun werk kwam. Hij had het erover tijdens een gesprek over drugsgebruik in de hip-hop industrie. De interviewer vroeg of een van de leden ooit een overdosis gehad heeft.

“Volgens mij heeft niemand in de groep nooit geleden aan een overdosis. We hadden Juicy, de vader van Three 6. Hij zei altijd ‘Als je te veel drugs doet, geven we je een boete’. En hij zou zich ook niet inhouden!” vertelt Crunchy.

Maar de leden apprecieerden deze repressie, het zorgde ervoor dat ze op het rechte pad bleven. Sommigen meenden zelfs dat ze nog leven dankzij de penaliteit.
Ze werden niet beboet wanneer ze drugs gebruikten. Maar wel wanneer de consumptie voor moeilijkheden zorgden.
Er werden belangrijke zaken gepland voor de groep, zoals interviews en optredens. Moesten de leden dan allemaal zo high als iets komen opdagen, dan zou dat zorgen voor een slechte representatie van de groep. En dat wou Juicy totaal niet.

Enkele weken na de dood van Juice Wrld werden verschillende artiesten aan de kaak gesteld voor het verheerlijken van drugsconsumptie. Ook Juicy J zat daartussen, maar die verontschuldigde zich meteen. Want hij wou nooit mensen aanzetten tot het kweken van een addictie.