THE SCOTTS INCOMING

Jullie denken nu vast “Huh? The Scotts is toch lang uit?” Ja het nummer wel maar Travis Scott en Kid Cudi zijn al een tijdje bezig aan een collab tape dat ook The Scotts zal heten. Onlangs vertelde Travis dat de twee nog steeds bezig zijn met het opnemen van nummers dus het zal nog wel even duren voordat we het uiteindelijk te horen krijgen maar het komt wel degelijk.

Eerder in juli tweette Travis zelfs dat de tape zou droppen op 17 juli maar die tweet werd zeer snel weer verwijderd. Wilt dit zeggen dat ze de tape nog aan het verlengen zijn of zouden ze nu net opnieuw begonnen zijn om een beter project af te leveren? Alleen die twee zullen het weten voor nu.

Wat ook zeker heel speciaal is aan de tape is dat Kid Cudi de favoriete artiest is van Travis Scott. De rapper zijn stagename is namelijk niet zijn echte naam, zijn echte naam is Jacques Webster. Hij koos voor de naam Travis omdat een oom van hem zo heette en de naam Scott omdat zijn favoriete artiest, Kid Cudi, zijn echte naam Scott Mescudi is. Toen Travis begon was het zelfs nog Travi$ Scott.