Talkshow Sex & Jamz2024-07-10T12:04:43+02:00
Thalia Tsé

Thalia Tsé

Instagram

SEX & JAMZ

De late night talkshow Sex & Jamz wordt gehost door Thalia Tsé. Een show waar ze seksualiteit, liefde, relaties en muziek bespreekbaar maakt in een ontspannen en toegankelijke setting worden vaak gevoelige en persoonlijke onderwerpen besproken. De talkshow wordt uitgezonden op woensdagen van 21:00 tot 23:00 uur. Dankzij de informele sfeer voelen gasten zich op hun gemak om openlijk te praten over thema’s die in het dagelijks leven vaak als taboe worden beschouwd.

De show behandelt een breed inhoud aan onderwerpen, waaronder:

  • Seksualiteit : Gesprekken over seksuele gezondheid, voorlichting, veilige seks, seksuele oriëntaties en het doorbreken van taboes rondom seksualiteit.
  • Liefde en Relaties : Bespreking van de dynamiek van verschillende soorten relaties, dating, liefde, partnerkeuze en het onderhouden van gezonde relaties.
  • Muziek : Muziek speelt een integrale rol in de show, met segmenten gericht op liefdesliedjes, muziek als uitdrukking van emoties en live optredens van artiesten die verbonden zijn met de thema’s van de avond.

Educatieve Doelstelling

Een belangrijk doel van de show is educatie. Door experts zoals seksuologen, psychologen en ervaringsdeskundigen uit te nodigen, biedt de show betrouwbare informatie en praktisch advies. Deze educatieve segmenten zijn ontworpen om jongeren te informeren en te empoweren, zodat ze betere keuzes kunnen maken en bewustere gesprekken kunnen voeren over seksualiteit en relaties.

Taboes Doorbreken

Daarnaast speelt de show een cruciale rol in het doorbreken van taboes. Door gevoelige onderwerpen op een speelse en luchtige manier te bespreken, verlaagt de show de drempel voor gasten om deel te nemen aan het gesprek. Humor, persoonlijke verhalen en interactieve segmenten zorgen ervoor dat de onderwerpen minder beladen en toegankelijker worden voor een jong publiek.

Het bereiken van Jongeren

Speciaal ontworpen om jongeren te bereiken, maakt de show gebruik van sociale media, interactieve polls en het uitnodigen van jonge influencers, specialisten en artiesten. Dit creëert een platform waar jongeren zich gehoord en begrepen voelen. Deze aanpak zorgt voor hoge betrokkenheid en maakt het mogelijk om de educatieve boodschappen effectief over te brengen.

Bekijk alle posts in deze categorie

Gepubliceerd op 10 juli 2024
Update —

RIDDIM & CULTURE
NATURE & NURTURE
SPORTZ & DRINKZ
AFRO & LATIN

March 2022

February 2022

Go to Top