SXNJMZ RECAP 12/01/’22 – ISLAM, HOMOSEKSUALITEIT & SEKSTOYS MET ZUSJES ELJADID

Twee zusjes groeiden samen op met een alleenstaande mama op Den Dam 2060. Een wijk met veel diversiteit, maar ook armoede en criminaliteit. Al vroeg werden ze geconfronteerd met racisme en discriminatie wegens hun achtergrond, wegens hun geloof. Ze zijn soms als water en vuur, maar voornamelijk 2 handen op 1 buik. Die band werd alleen maar sterker toen het noodlot toesloeg: het overlijden van hun zieke mama. De pijn, het verdriet, het verleden verwerkten ze beiden op een andere manier. De ene vond haar weg in de woordkunst en voor de andere was beeld een vorm van verwerking. Ook op vlak van kunst groeiden de zusjes steeds meer naar elkaar toe. Een verleden vertaalde zich samen met woord en beeld in het boek Kruimeldief.

Thalia, Fonx, Zahra, Hind, Veerle; Bron: Michelle Milzink

Niemand minder dan woordkunstenares Hind Eljadid (28) en Zahra Eljadid (29), waren afgelopen woensdag de gast tijdens de liveshow van Sex ’n Jamz, hosted by Thalia Tsé. Racisme, discriminatie, de islam, homoseksualiteit en sekstoys kwamen allemaal aan bod.

In deze tijd hebben mensen snel een vooroordeel klaar. Daarom ging Thalia opzoek naar enkele stellingen over de zusjes Eljadid:

  • “Hind is niet praktiserend, omdat ze tattoos en piercings heeft. Zahra is wel praktiserend, omdat ze een hoofddoek draagt”. De stelling werd ontkracht. Het geloof islam is er. Elk persoon is anders en vult dit daarom ook op een eigen manier in. Ze zijn ook heel open-minded opgevoed, waardoor ze elk achter elkaars keuzes staan.
  • “Zahra is jaloers op de vrijgevochtenheid van Hind”. Zahra is niet jaloers, maar juist trots op de vrijgevochtenheid van Hind.
  • “Hind is jaloers op het traditionele van Zahra”. Ook Hind kan alleen maar trots en respect opbrengen voor het traditionele van Zahra. De zusjes spreken wel van een gezonde jaloezie die ervoor zorgt dat ze elkaar naar een hoger level brengen.
  • “Zahra kan beter beatboxen dan de gemiddelde Antwerpse rapper”. De stelling werd ontkracht door Zahra, omdat er een verschil is tussen beatboxen en rappen. “Het is niet omdat ik goed kan beatboxen, dat ik ook goed kan rappen”, vertelde ze lachend.

Thalia, Fonx, Zahra, Hind; Bron: Michelle Milzink

Thalia, Fonx, Zahra, Hind; Bron: Michelle Milzink

Veerle Peeters kwam met de meest opvallende seksuitspraken van deze week. Zo draagt 1 op 3 vrouwen een string. Ook bij mannen is de string in opkomst, namelijk 1 op 5 mannen draagt tegenwoordig een string.

Benieuwd naar het meest gevaarlijke seksstandje? Dan spreken we over cowgirl. Dat blijkt uit een onderzoek van de Campinas Universiteit in Brazilië. Op de tweede en derde plek eindigen missionaris en doggy style. Heel spannend allemaal, maar het geslachtsdeel van de man kan hierdoor ook heel snel breken…

Heb jij als vrouw moeite met klaarkomen via penetratie of wil je gewoon jezelf pleasen? Veerle ging opzoek naar de top 3 meest verkochte seksspeeltjes van 2021 voor vrouwen:

  1. Satisfyer Penguin
  2. G-Spot Vibrator
  3. Prikkelstokje

Auteur: Romy Gielen

Publicatiedatum: 15/01/2022