SPACE JAM TRAILER GELOST

Het is ondertussen 25 jaar geleden sinds de eerste Space Jam in de zalen verscheen. Nu komt er eindelijk een vervolg uit met top basketballer Lebron James, die de mantel overneemt van Michael Jordan. Deze keer zit er ook een ander team achter de productie, wat voor kleine verschillen zorgt. Lebron zal zichzelf niet spelen in de film maar een fictief personage gebaseerd op hem. De verwachtingen van deze film zijn hoog, zeker na het succes van de eerste. Maar volgens regisseur Malcolm D. Lee is het vervolg beter.

Lebron weet wat hij doet, en er zullen veel Warner Bros. personages verschijnen in de film” vertelt Lee. In de trailer konden we al verschillende figuren zien waaronder Pennywise van de film IT, twee verschillende Joker versies van de Batman reeks, The Iron Giant en nog zoveel meer. Maar ook NBA en WNBA spelers zullen verschijnen. In de trailer zagen we Klay Thompson, Draymond Green, Damian Lillard, Diana Taurasi, ….

Lebron wordt bijgestaan door een echte sterrencast waaronder Don Cheadle die de antagonist zal vertolken. De stemmen van de Looney Toons zijn nog een klein geheim, maar wat we wel al weten is dat niemand minder dan Zendaya haar stem aan Lola Bunny zal geven.

Hieronder kan je de trailer bekijken: