SELENA GOMEZ OP PENSIOEN???

De zangeres wilt voor een laatste keer muziek maken, voor ze besluit ermee te stoppen. Dat vertelt ze in een interview met Vogue voor hun nieuwste editie.

Ze heeft veel succes gehad op muzikaal vlak, ze won vele awards en stond meerdere keren hoog in de hitlijsten. Volgens haar krijgt haar muziek toch niet de erkenning dat het verdient, velen zien haar niet als een serieuze artiest. Ze haalt het nummer ‘Lose You To Love Me’ boven, wat ze zelf een van haar beste nummers vindt. Velen vonden het niet goed genoeg, wat ervoor zorgde dat de artieste begon te twijfelen aan haar carrière. Maar volgens haar zou de volgende keer wel eens anders kunnen zijn. Ze wilt het nog een laatste keer proberen voor ze ermee stopt. Ze bedoelt hier dan niet mee dat ze volledig verdwijnt uit het muziek landschap maar dat ze niet meer op de voorgrond zal staan. Ze wilt dan eerder graag mee achter de schermen sleutelen aan muziek van andere artiesten.

Wat ze ook zeker nog wilt doen, is het opnieuw proberen lanceren van een acteer carrière. Ze is begonnen als kind acteur, en net zoals vele anderen is het moeilijk om jezelf los te rukken van die rol die je als kind speelde. “Ik ben bang dat mensen mij nog steeds bekijken als een disney meisje.” vertelt ze.

Binnen een weekje brengt ze haar nieuwste EP uit, wat volledig Spaanstalig zal zijn. Gomez wilt met dit project terug gaan naar haar roots en die volledig omarmen. Het zal ‘Revelacion’ heten.