NI MIJN PROBLEEM (NEVER HIER) – SEL X DEPRIDMT

SEL en DEPRIDMT hun nieuwste collab ‘Ni mijn probleem’ is ook meteen DE beste collab van de week. Beide artiesten hebben wel wat meegemaakt en tonen dit ook in al hun muziek, niet enkel hun nieuwste nummer.

SEL is op een diep punt in zijn leven gestart, namelijk in het ZNA. Maar daar koos hij ervoor om zijn leven om te gooien. Hij startte met het schrijven van teksten en voor hij het wist was hij bezig met het maken van muziek. Het is ook nog eens alles geworden waarvoor de artiest momenteel leeft.
SEL droomt ook groot, hij wilt graag op alle grote festivals in België staan en hij wilt het liefst van al ooit een collab met Method Man.
De artiest heette eerst Selfmade maar hij koos uiteindelijk voor SEL omdat dat gewoon veel makkelijker van de tong rolde. De artiest blijft niet op de blaren zitten en blijft teksten schrijven, maar dit nummer is tot nu toe zijn favoriete nummer. Verder hoopt SEL meer Antwerpse underground te horen op Radio Stad

DEPRIDMT heette eerst gewoon DMT maar hij is door een zware periode geweest in zijn leven. Dit reflecteerde ook in zijn muziek dus besloot hij maar zijn naam te veranderen naar DEPRIDMT. Voor hem is het allemaal begonnen met freestylen.
voor de artiest is het het belangrijkste dat hij gelukkig is en omringd is door goede mensen. Hij noemt dit niet zijn beste track, die moet nog komen dus kijk daar maar alvast naar uit!