SCOTTIE X LYNA

Best Collaboration of the Week

Deze week staat Scottie samen met Lyna in de spotlight als the Best Collab met het nummer ‘Dripped in Love’. Scottie bracht op 18 februari de Deluxe versie van zijn album ‘Vlaamse Trap Muziek’ uit. Op deze uitbreiding staan nog meerdere collabs. Maar waarom deze de belangrijkste is, dat lees je hieronder!

1. Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

– Ik zat in de studio samen met Lyna en Kane. Ik had normaal gezien een andere track in gedachte om met Lyna te maken, maar ze maakte liever iets nieuws. Ik opende Kane zijn beatmap, toevallig genoeg was de tweede beat die we openden meteen ook degene die we zochten.

2. Wat is het idee achter de collab?

– Ik zocht een Vlaamse artieste en Lyna is een van die vrouwelijke artiesten waar ik al het meest mee heb gewerkt. Het was dan ook logisch om met haar samen te werken.

3. Smaakt dit naar meer?

– 100% wees daar maar zeker van!

4. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? 

– Ik heb Lyna via via leren kennen, ik heb een nummer geproduced voor hun dat nooit uitgekomen is. Maar een half jaar later stonden we samen in de Soul House Studio om een nieuw nummer op te nemen.

5. Wat was jullie favoriete ervaring tijdens het maken van de track?

– Het creëren van de tekst en van de flows. Hoe we op sommige melodieën komen is altijd magisch!

6. Wat maakt deze collab zo sterk?

– We zijn beide van ’98, onze liefde voor Hip-Hop is ook heel groot en zij heeft een bepaald gevoel voor muziek waar ik mij ook in kan vinden. Dat maakt deze collab helemaal compleet!

Scottie’s instagram.com / spotify.com / youtube.com

Lyna’s instagram.com / spotify.com / youtube.com