SADA BABY LIGT WEER ONDER VUUR

Rapper Sada Baby, bekend van de TikTok hit ‘Whole Lotta Choppas’, ligt weeral onder de vuur. Deze keer door zijn opmerking over Lil Nas X. De artiest deelde “Lord we said Nas X, not DMX” op zijn Instagram verhaal. Het lijkt een reactie te zijn op het nummer ‘Montero (Call Me By Your Name)’ waarbij de videoclip een vrij demonisch thema met zich meedroeg. Tegen het einde van clip dwaalt de artiest af naar de hel, waar hij Satan een lapdance geeft. Na die lapdance vermoord Lil Nas de duivel en claimt hij de troon van de hel.

Dat kreeg heel wat aandacht, ook negatieve. Het zorgde er zelfs voor dat Nike de verkoop van zijn Air Max schoenen een halt toeroept. Sada lijkt ook een van de mensen te zijn die heel wat kritiek hebben op het filmpje. Maar fans wijzen erop dat het niet echt bepaald Christelijk is om de dood te wensen aan iemand die iets heeft gedaan waar jij het niet eens mee bent.

Anderen merken dan weer op dat het zou kunnen gaan om een homofobische reactie. Het zou niet de eerste keer zijn dat Sada daarvoor onder vuur komt te liggen. In oktober had de rapper heel wat te zeggen tegen een Nicki Minaj fanpage na haar feature op de remix van zijn hitnummer ‘Whole Lotta Choppas’.

Hieronder kan je de videoclip zelf checken!