RIP KING VON

Op vrijdag 6 november kregen we het trieste nieuws dat opkomende rapper King Von overleden was aan schotwonden.

Op 6 november werd King Von, na een discussie tussen zijn crew en die van mederapper Quando Rondo, neergeschoten met nog 2 anderen. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht in kritieke conditie maar hij overleed later aan zijn verwondingen. Eerst deed de geruchte nog de ronde dat hij neergeschoten was door de politie, maar ondertussen is er al een verdachte opgepakt en heeft de politie duidelijk gemaakt dat Von al in het ziekenhuis lag toen zij arriveerden.

Het is altijd triest om een opkomende rapper te zien sterven, zeker op het moment dat hij begint op te blazen. King Von dropte eerder dit jaar al het album ‘Levon James’ met de hit ‘Took Her To The O’ op. Deze maand dropte de rapper nog zijn nieuwste album ‘Welcome to O’Block’ met features van Fivio Foreign, Polo G, Lil Durk ….

Ondertussen hebben al veel artiesten gereageerd op de dood van de rapper maar degene met het meeste verlies is Lil Durk. Von hoorde bij het label ‘OTF’ van Lil Durk. De twee mochten de laatste tijd al minder contact hebben dankzij de zaak van Lil Durk.

Hieronder kan ja King Von zijn laatste album checken.