‘RAMADAN BAZAAR’ BRENGT BORGERHOUTSE INWONERS SAMEN OP DE VOORAVOND VAN DE RAMADAN

District Borgerhout lanceert samen met lokale partners een bijzondere avondmarkt, Ramadan Bazaar, op vrijdag 1 april tussen 17 uur en 22 uur op het Laar in Borgerhout.

Je kan je verwachten aan lokale ondernemers met eten, henna en koopwaar, maar ook infostandjes van sociale organisaties. Mis zeker de draaiende derwisjen niet en geniet van live demo’s chebakia (honingkoekjes) en msemen maken (griesmeelpannenkoeken uit de Maghreb). Het wordt een echt gezinsevenement waar ook aan de kleinsten is gedacht met leuke kinderanimatie.

Districtsschepen voor Lokale Middenstand, Mariam El Osri, voegt toe:

Bron: pers.borgerhout.be

“Samen met FMV, BIS Vlaanderen, Futsal Team Borgerhout en winkeliersvereniging ‘Boho 2140 – waar winkelen werelds is -‘, kwamen we tot een uniek samenwerkingsverband. Het plein wordt omgetoverd tot een kleinschalige versie van de wereldberoemde sfeermarkt ‘Djeema el Fna’ in Marrakesh. Borgerhoutse ondernemers en organisaties laten je op de vooravond van de ramadan proeven van de superdiversiteit die Borgerhout rijk is. We zijn dan ook trots om inwoners samen te brengen op deze Ramadan Bazaar.”

Meer informatie op www.borgerhout.be

Persuitnodiging

District Borgerhout nodigt de pers van harte uit op vrijdag 1 april om 17.30 uur aan hun infostand op Ramadan Bazaar: Laar 1, 2140 Borgerhout. Daar wordt de markt plechtig geopend in het bijzijn van districtsschepen Mariam El Osri en alle partners: Winkeliersvereniging Boho2140, FMV,  BIS Vlaanderen en Futsal Team Borgerhout. Tegelijk kan je genieten van het instrumentaal optreden van El Bachaer, gevolgd door de betoverende draaiende derwisjen om 18 uur.

Bron: pers.borgerhout.be

Bron: pers.borgerhout.be

Publicatiedatum: 28/03/2022