Pre$$o – Wet

HOTTEST TRACK OF THE WEEK
(week 46)

Hottest Track of The Week (week 46) werd gebracht door de artiest “Pre$$o” met het nummer WET

Pre$$o geef door middel van dit nummer een blik in de turbulente leven dat hij leidt. Van een avond stappen met bubbles, shoppen van en voor fashion tot zelfs zijn vriendin in de watten te leggen. Kortom Pre$$o leeft en straalt dit ook uit in alles wat hij doet.

1. Waar gaat deze track over?

– De track gaat over de wilde kant van men leven, op een speelse en creative manier deelt Pre$$o mee wat hij mee maakt. Gwn keiharde, all the way, ik ben wie ik ben, rock and roll gedompeld in een trap sound die je niet loslaat.

2. Welke betekenis heeft deze track voor jou?

– Voor mij is het gwn een theme song voor de mensen die weten wat het betekent om te zorgen voor hun dame. Die op een speelse en vrij dominante manier weten hoe ze moeten omgaan met een dame van bepaalde klasse.

3. Is er een bepaalde boodschap/statement die je hiermee naar buiten wil brengen? Welke?

– Als je zondigt, doe het dan alstublieft op een correcte manier.

4. Welk publiek wilde je bereiken met deze track?

– Liefhebbers van HipHop, de mensen die grinden in en rond Antwerpen en die weten wat het betekent om te werken naar een bepaald doel. Die zich volledig geven aan hun visie en  zich door niemand laten tegen houden.

Pre$$o’s Equilibrium geeft visual een beeld
van heel zijn album beginnende met Wet.

5. Wie/wat heeft je geïnspireerd bij het maken van deze track?

– Mijn team High End, de zaken die ik mee maak en artiesten zoals metro Boomin en future hebben de sound geïnspireerd en uiteraard men partner.

6. Met wie heb je samengewerkt bij deze track?

– De productie is onder handen genomen door Anders Media een van de household namen als we spreken over Antwerpse studio recording en sound engineering.

7. Waarin verschilt deze track van je andere tracks?

– Deze track is momenteel de zwaarste trap sound die Pre$$o gereleased heeft. Het is immers ook de eerste release met Anders Media.

Pre$$o ft Dalliance – Pleasin (Prob. by Certified Vibes)

8. Had je zelf verwacht dat deze track het zo goed ging doen? Waarom wel/niet?
– Als je liefhebber bent van het genre, is het niet bizar dat je deze track voelt. Voor mij is het als artiest het belangrijkste om te maken wat jij wilt maken, op de beste manier mogelijk met de middelen die voor jou beschikbaar zijn. Of mensen iets goed vinden of niet licht buiten jou, maar ik ben uiteraard blij met elke stream die deze track verdient.

Pre$$o – Bless’ (Prob. by Charcoal)

9. Indien er al een videoclip bestaat / of deze komt er nog aan, hoe heb je de tekst vertaald in beeld?
– Samen met de 4 andere singles die ik de afgelopen maanden heb gedropped, heb ik ervoor gekozen om een kortspeel video project te maken. Hierin wordt voor elke single visueel getoond wat het voor mij betekent. Voor wet is de vertaling dat je een dame ontmoet die een partner of aanbidder heeft en die voor Pre$$o valt. .

10. Ben je al bezig met een nieuwe track / nieuwe muzikale projecten?
Zo ja, wanneer kunnen deze verwachten?
– 2024 wordt een jaar van feature projecten, zo heeft Pre$$o een tape klaarstaan met YV $aint die ze gaan droppen in het voorjaar, genaamd Kings of our city.

Bron: Pre$$o’s instagram

Bron: Pre$$o’s instagram

Bron: Pre$$o’s instagram

Pre$$o – Wet (EP cover)

Pre$$o’s instagram.com / youtube.com / spotify.com

House of High End’s instagram.com / youtube.com / spotify.com

Publicatiedatum: 17/11/2023