POP SMOKE EERSTE XXL FRESHMAN 2020

Sinds gisteren zijn de XXL Fresmen bekend en ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat het een vrij grote teleurstelling is. Er zijn mensen die terecht op de lijst staan zoals Polo G, NLE Choppa en Lil Tjay maar dan zijn er ook weer mensen die nog niets hebben bewezen of waarvan nog niet eens zeker is of ze wel echt zo groot gaan worden zoals 24kgolden en Mulatto.

Maar wat blijkt is dat Pop Smoke eigenlijk een van de eerste namen was van de XXL Fresmen Class 2020. Een maand voor zijn dood had hij ingestemd met het benoemd worden tot een XXL Freshman. Maar het mocht niet zijn want een maandje later werd de Amerikaanse drill rapper neergeschoten in zijn eigen huis. De daders zijn ondertussen gepakt, maar dat brengt een van de meest beloftevolle artiesten van 2019-2020 niet terug.

Het lijkt zelfs een beetje of ze de leegte van Pop Smoke hebben proberen aanvullen met Fivio Foreign, maar iedereen zal de leegte voelen van ‘de nieuwe 50 Cent’. De rapper werd vaak vergeleken met 50 Cent omdat hij bepaalde zinnen van de rapper overnam of nummers remixte van 50.

Gelukkig besliste 50 om toch nog mee te werken aan Pop Smoke zijn laatste album ‘Shoot for the stars, aim for the moon’.