PHARAØH

NEW KID IN THE GAME

Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?
Ik ben een gevarieerde artiest die rap zingt flowt en zijn eigen melodie brengt. Ik ben nog niet waar ik wil zijn met me talent, maar we zijn onderweg.
Keep it always positive.

Hoe omschrijf je jouw muziek?
Uniek en anders dan hoe de meeste artiesten voorkomen. Ik blijf altijd dicht bij mezelf te zijn en probeer mensen te raken, en/of te motiveren om ook los te gaan wanneer ze me horen .

Pharaøh – Tiktaktoe

Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?
Ik haal/schrijf meestal dingen uit mezelf. Wat ik meemaak en/of zie gebeuren. Ik haal mijn kracht uit de creativiteit die ik benut met het overbrengen van mijn lyrics.

Wie is jouw voorbeeld in deze scene?
In dé scène vind ik Lil Wayne hard en is hij ook mijn main artist. Hij is echt uniek in wat hij doet en A Boogie wit da Hoodie is ook een grote factor geweest. Ik maak zijn melodie muziek style wat ook apart is en die twee hebben veel voor me betekend.

Pharaøh – CWW (Crooswijckseweg)

Hoe is deze muzikale passie ontstaan?
Freestyle deed ik altijd sinds jongs af aan, alleen deed ik het nooit voor mensen. Ik was als kleine jongen verlegen en deed het stiekem in me kamer. Toen ik ouder werd maakte we met mijn vriendengroep samen muziek maar we deden der eigenlijk niks mee. Het was meer voor de fun tot mijn big bro Rodiii die me ging pushen om muziek te maken. Hij motiveerde mij door de talent die hij in mij zag. Hij is ook een main factor waarom ik dit doe en in  mezelf ben gaan geloven. Ik dacht hierdoor om mijn droom achter na te gaan. Op straat liet ik mijn muziek horen aan mensen zonder dat ze wisten van wie het was. Hun reacties waren positief en zeiden mij “Jij behoort op de radio,  ze zouden het allemaal draaien”. Daardoor heb ik stappen ondernomen om er echt werk van te maken en begon dan mijn liedjes te releasen. Ik heb ook merendeels solo tunes gemaakt om mezelf te blijven ontwikkelen en te gaan naar waar ik wil gaan op eigen kracht .

Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?
Vele van mijn vrienden hebben mij gedeeld, gepusht en gemotiveerd, zodat ik verder kan. Ze vinden het geweldig hoe ik mijn muziek maak,  ze leren van mij en ik ook van hun . Ik ben mezelf blijven posten en goede content blijven maken van mijn muziek zodat ik  veel mensen kon bereiken. Ik plaatste de focus mezelf en maak merendeels solo tunes dan featuring. Dat heeft me dan ook succesvoller gemaakt. Mijn eigen style met muziek is anders en iets dat je dagelijks niet hoort in de muziek industrie van nu.

New Kid In The Game - Pharaoh

Bron : Pharaoh

New Kid In The Game - Pharaoh

Bron : Pharaoh

New Kid In The Game - Pharaoh

Bron : Pharaoh

New Kid In The Game - Pharaoh

Bron : Pharaoh

Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?
Nee, Ik heb geen muzikale opleiding gevolgd. De opleiding die ik heb gevolgd was als supervisor in de logistiek dus iets heel anders dan met muziek. Ik heb best wel een muzikale familie. Ik en mijn broer spelen gitaar, alleen ben ik daar nog niet op een niveau maar dat heeft me wel geholpen om mijn melodie in tunes te brengen. Als ik melodies speel met een gitaar inspireert het mijn om deze in tunes uit te werken. Ik zong ook altijd mee met veel van de 90’s songs because i’m a 90 baby, so yeah. Muziek hoor ik elke dag er gaat geen dag zonder muziek voorbij. It’s my peace, en vooral wanneer ik in de studio zit en mijn eigen songs begin te maken.

Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?
Pharaøh, CWW (CWW (CroosWijckseWeg),  2Sauce en Tiktaktoe .

Pharaøh – 2Sauce

Ben je bezig met een nieuw track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?
Of course ben ik eraan bezig. We stoppen niet meer want de eerst volgende tune komt binnenkort uit met een mooie verassing. I got to say stay tuned.

Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Mijn doel is dé scène, een nieuwe sound te geven die mensen kan inspireren in life.  En waar ik mijzelf zie over 5 jaar, als een bekende artiest van de Benelux. Eerlijk gezegd wil ik een tune met the goat himself Lil Wayne, thats my purpose .

Social Media :

Pharaøh Instagram / Youtube / Spotify

Publicatiedatum: 28/2/2023