PARKET IN BEROEP TEGEN VRIJLATING LIL KLEINE

Dat Jorik ondertussen is vrijgelaten is geen nieuws meer. Wat wel nieuw is in deze zaak is dat het Parket deze vrijlating aanvecht. Zij zijn van mening dat er voldoende bezwarend materiaal was om hem langere tijd vast te houden. Het is momenteel afwachten of er gehoor wordt gegeven aan de vraag van het Parket. Zo ja, dan wordt Lil Kleine opnieuw aangehouden voor de mishandeling van zijn verloofde Jamie Vaes in afwachting van zijn proces.

Tot op de dag van vandaag heeft Jaimie echter nog geen aangifte gedaan tegen Scholten. Dit kan zijn omdat zij zelf nog niet klaar is een punt te zetten achter de relatie. Al lijkt dit eerder onwaarschijnlijk. Een logischere verklaring is dat zij samen met haar advocaten aan een deal werkt waarbij het beter uitkomt voor haar en hun zoontje Lio om nog even te kunnen “dreigen” met het neerleggen van een aanklacht. Op die manier kan Jaimie namelijk een aantal eisen stellen en is de kans groter dat Jorik hier op in zal gaan.

Momenteel verblijft Jaimie nog steeds bij goede vriend Koen Kardashian samen met zoontje Lio. Rond Jorik blijft het echter stil. Zijn huidig management Sony Music heeft laten weten geen statements te zullen maken omtrent de zaak en ook zijn vorige management Top Notch doet geen verdere uitspraken. Zij keuren het gedrag echt wel uitdrukkelijk af.

Jaimie, Koen, Lio; Bron @koenkardashian

Auteur: Michelle Milzink

Publicatiedatum: 20/02/2022