NOTORIOUS B.I.G DOCUMENTAIRE OP NETFLIX

Maandag kondigde Netflix aan dat ze een nieuwe documentaire in de maak hebben. Ze zal het verhaal vertellen van de overleden rapper Notorius B.I.G, wie we allemaal wel als een legende zien. De documentaire zal ‘Biggie: I Got a Story to Tell’ heten en zal interviews bevatten van belangrijke figuren in Biggie zijn leven, waaronder zijn moeder Voletta Wallace maar ook Sean ‘Diddy’ Combs en Lil’ Cease van Junior M.A.F.I.A. De show zelf wordt geproduceerd door de rapper zijn moeder en Diddy.

In 2016 kreeg het nummer ‘I Got a Story to Tell’ weer wat aandacht nadat Fat Joe onthulde dat de basketball speler die vernoemd wordt Anthony Mason is. Dit werd later ook bevestigd door Diddy.

Op de 44ste verjaardag van Biggie bracht regisseur Torres een korte film uit gebasseerd op het nummer genaamd ‘Story 2 Tell’.

Ook eerder verscheen de serie ‘Unsolved’ op Netflix waar in het eerste seizoen de moord op Biggie en Tupac onderzocht wordt. Die kan je dus nu al bekijken als voorbereiding op de documentaire die op 1 maaer verschijnt. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken: