NOG GEEN 3 DAGEN NA VEROORDELING GAAT LIL KLEINE OPNIEUW IN DE FOUT

Zondagavond circuleerde er op de welgekende Nederlandse “juice” kanalen beveiligingsbeelden van Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes. Op deze beelden zat Jaimie op de passagiersstoel van een zwarte Range Rover. Na enkele seconde is er te zien hoe Jorik haar gewelddadig uit het voertuig trekt en de deur probeert dicht te slaan.

Aanleiding van het voorval zou een uit de hand gelopen ruzie zijn waarbij Jorik zijn zoon en verloofde op straat zou hebben gezet. Uiteraard kunnen we hierover op dit moment enkel speculeren. Wat wel vaststaat is dat het Openbaar Ministerie van Nederland de zaak als zeer ernstig beschouwd. Lil Kleine werd dezelfde dag nog om 20u20 gearresteerd op de Stadhouderskade te Amsterdam.

Dit is niet de eerste keer dat het tot fysiek geweld komt tussen Jorik en Jaimy. Voorjaar 2021 werd hij al gearresteerd in Ibiza na een fysieke ruzie in hotel Oku tijdens een openingsfeest. Jaimy en Jorik gaven daar achteraf samen een statement over waarbij zij aangaven veel van elkaar te houden en dat daardoor de gemoederen soms hoog oplopen. Ze kozen er echter voor om met elkaar verder te gaan.

Hierna deed Jorik er alles aan om zijn image te redden. Helaas heeft dit niet mogen baten. Hij blijft momenteel in voorarrest tot naderorder. Jaimie en hun zoontje maken het volgens ingewijde goed en zijn in veilige handen.

Dit is het zoveelste schandaal momenteel rond bekende Nederlanders waarbij het gaat over grensoverschrijdend gedrag of geweldpleging tegen vrouwen. Mede hierdoor kwam er zondag meteen veel reactie van overige celebrities om zich uit te spreken tegen deze wanpraktijken.

Update: Jorik blijft aangehouden liet het OM eerder vandaag weten. Jaimie en Lio verblijven ondertussen bij goede vriend Koen Kardashian en maken het goed. Verschillende radiostations en streamingsdiensten hebben ondertussen al aangegeven tot naarder orde geen muziek meer van Lil kleine af te spelen. Ook wij bij Radiostad spreken ons nadrukkelijk uit tegen geweldpleging en mishandeling in elke vorm en zullen dus voorlopig geen muziek van de rapper meer draaien.

Zit jij of iemand in je omgeving in een onveilige situatie, aarzel dan niet en neem contact op met een van de gespecialiseerde instanties in onderstaande link:

https://fjc-veiligthuis.be/antwerpen/

Bron: Gids.tv

Bron: @jimbakkum

Bron: @daanhoogervorst

Auteur: Michelle Milzink

Publicatiedatum: 15/02/2022