NIEUW THE WEEKND ALBUM NA QUARANTAINE

The Weeknd ging de quarantaine in met zijn nieuwste album ‘After Hours’ en zou nu ook nog eens de quarantaine kunnen afsluiten met een nieuw project. Of het een full-blown album gaat zijn of eerder een EP zoals ‘My Dear Melancholy’ zal nog even afwachten zijn.

De Canadese artiest heeft heel wat pech gehad dit jaar. Hij had normaal heel wat televisie optredens als zijn nieuwe After Hours-personage, maar ook nog eens een world tour. Het was de bedoeling dat de artiest op 26 oktober 2020 zou optreden in het Sportpaleis, maar nu zal dat pas in oktober 2021 doorgaan. Maar niet alleen het schrappen van die 2 zaken was moeilijk voor de artiest. Hij heeft astma waardoor hij dubbel zo voorzichtig moest zijn, de artiest beweerd in een interview met Rolling Stone zelfs een beetje gek te zijn geworden in quarantaine.

Maar de artiest heeft nu wel een nieuwe ambitie erbij. Hij zou graag films beginnen schrijven en regisseren, en dit uiteraard in balans met het maken van muziek. Ook zou de artiest wat meer willen acteren, we konden The Weeknd eerder al bewonderen in de film ‘Uncut Gems’ en in de serie ‘American Dad’. Ook zagen we al een vrij cinematografisch kantje van de artiest in zijn videoclip voor ‘Blinding Lights’.

Maar voor we hier allemaal op hopen zullen we eerst maar eens zorgen dat de quarantaine zo snel mogelijk over is zodat we ASAP kunnen genieten van een nieuw project van The Weeknd. Hou je dus aan de maatregelen en hoop dat ze in de rest van de wereld hetzelfde doen en wie weet dropt jouw favoriete artiest een nieuw project.