MELLORYE

NEW KID IN THE GAME (week 24)

New Kid in the Game (week 24) werd gebracht door Mellorye Heloise (26) onder de artiestennaam Mellorye.

1. Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?

– Als artiest zou ik mezelf omschrijven als veelzijdig en innovatief. Voornamelijk een artiest met een sterke drang om grenzen te verleggen en nieuwe vormen van expressie te verkennen op vlakte van muziek. Mijn werk zou waarschijnlijk een mix zijn van verschillende stijlen en vibes. Ik streef ernaar om emoties en verhalen over te brengen die met een breed publiek resoneren. Ondertussen probeer ik tegelijkertijd experimenteer met technieken en concepten die mijn artistieke horizon te verbreden..

2. Hoe omschrijf je jouw muziek?

– Mijn muziek omschrijf ik als een veelzijdige mix van genres. Een genre waarbij de elementen van verschillende stijlen gecombineed worden om een unieke en herkenbare sound te creëren. Het heeft een sterke emotionele kern waar de  teksten die zowel introspectief als universeel zijn De melodieën kunnen zowel meeslepend als verrassend zijn. Mijn composities zijn dynamisch, soms intiem en kwetsbaar, andere keren energiek en krachtig. Ze zijn altijd gericht op het vertellen van een verhaal en het verbinden met het publiek op een diep niveau.

.

3. Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?

– Eerlijk gezegd, haal ik mijn inspiratie uit mijn dagdagelijkse leven. Elke dag leer ik iets bij en dat werk ik dan uit in mijn muziek.

4. Wie is jouw voorbeeld in deze scene?

– Een artiest die voor mij momenteel er echt wel uit springt is Kehlani! De manier hoe ze haar platform gebruikt en haar muziek deelt is voor mij echt wel iemand om naar op te kijken.

5. Hoe is die muzikale passie ontstaan?

– Als ik u zeg waarschijnlijk sinds ik in mijn moeder haar buik zat. Ik kom uit een hele muzikale familie waar iedereen wel iets met muziek doet. Zingen,  instrumenten spelen noem maar op. Als klein meisje droomde dat ik altijd om een popster te worden. Eigenlijk wilde ik zoveel worden maar een zangeres was toch wel in mijn top 3. Sinds kleins af aan maakte ik covers, schreef van gedichten en teksten. Ik had wel altijd moeite met zanglijnen er op te plakken of de juiste beat er op te vinden. Dus het bleef maar gewoon bij bladeren vol met tekst maar verder dan dat geraakte ik niet. Pas op latere leeftijd ben ik meer gaan posten op sociale media en tot de dag van vandaag. Nu plaats ik hier en daar covers maar dit jaar mei 2024 had ik mijn eerste single “YOU” uitgebracht.

6. Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?

– Als ik u vertel dat mijn omgeving niet zo groot is maar wel zo krachtig, dan is het iets waar ik zo trots op ben. Ik kan u zeggen dat zonder hun ik het niet had gemaakt. Iedereen is zo supportive en daar ben ik zo dankbaar voor. Dankzij hun heb ik mijn droom waar gemaakt! Het is echt heel belangrijk om jezelf te omringen met mensen die naast u staan en in u geloven! Hoe ik mezelf succesvol heb gemaakt is door door te zetten. Als iemand zegt, “Je kan het niet.”, dan is dat voor mij een reden te meer om hun het tegendeel te bewijzen. Ik ben iemand die doorzet en dat geeft me kracht om te bereiken wat ik wil bereiken. Succesvol word je niet op één dag. Stap voor stap komt alles wel!

7. Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?

– Nee, ik heb nooit een muzikale opleiding gevolgd. Ik heb gewoon al van kleins af aan liefde voor muziek ontwikkeld. Daarnaast heb ik ook geleerd om mijn stembanden als mijn instrument te gebruiken.

8. Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?

– Ik heb nu in anno 2024 in mei mijn eerste single “YOU” uitgebracht. Maar dit is nog maar het begin!

9. Ben je bezig met een nieuw track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

– Ik ben nu volop bezig met schrijven en binnenkort ga ik de studio weer in! Het enige dat ik kan zeggen is hou mijn Instagram zeker in de gaten! Alle nieuws over mijn muziek zal daar gepost worden!

10. Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

– Ik ben nu volop bezig met muziek schrijven en studeren! Buiten muziek heb ik ook een passie ontwikkeld voor sporten en daar ben ik dus nu ook voor aan het studeren! Binnenkort haal ik dus mijn diploma als personal trainer en kan ik daarin ook verder mijn toekomst in bouwen samen met mijn muziek. Binnen 5 jaar zie ik mezelf verder dan ik nu al sta. Ik heb met de jaren geleerd to not kiss and tell en dat doe ik nu ook. Mijn visies en toekomstplannen deel ik niet meer met andere. Wat ik wel kan zeggen is dat jullie mij vooral in de gaten moeten houden. New artist in Antwerp is een feit!

Bron : Mellorye

Bron : Mellorye

Mellorye – You (EP Cover)

Je kan de artiest volgende op de volgende platforms :
Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com

gepubliceerd op 11/05/2024