MOIS x FUEGO
‘OUTSIDE’

ARTIEST VAN HET WEEKEND (week 50)

Mois

1. Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?

– Ik ben een rnb artiest met veel stijlen. Ik focus mij veel op een sound die de nightlife reflecteert. De muziek die ik maak wil ik in de auto horen om 1 uur ‘s nachts.
Zelfs ook in gezelschap van vrienden.

2.  Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?

– De onderwerpen gaan vaak over dingen die in mijn hoofd dwalen. Van ervaringen uit het dagelijkse leven tot gedachten die ik zou kunnen opschrijven in een dagboek. Ik krijg al snel inspiratie door mooie vrouwen. Vrouwen die een impact (goed/slecht) hebben nagelaten in mijn leven.

3. Wie is jouw voorbeeld in deze scene?

– Het zijn er veel maar de belangrijkste zijn Michael Jackson,  Chris Brown, Partynextdoor, Wondagurl, metroboomin, Wheezy, southside.

Mois x Fuego – Outside

4. Hoe is deze muzikale passie ontstaan?

– Ik was 4 jaar toen mij een opname van Michael Jackson was gegeven. Michael Jackson’s History optreden in Munchen in het jaar 1997. Ik heb een enorme liefde gecreëerd voor dans en zang. Later heb ik mezelf leren beats maken omdat er toen nog niet zoveel beat-makers waren zoals vandaag de dag.

5. Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?

– Succes is nog een groot woord. Ik ben nog lang niet waar ik zijn wil. Mijn omgeving heeft mij zeker in een wereld geplaatst waar ik met grote namen heb kunnen werken. Dat zorgde ervoor dat ik makkelijk bijleerde van de beste.

6. Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?

– Ik heb geen opleiding gevolgd. Alles heb ik mezelf aangeleerd via tutorials en oefenen.

7. Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?

– Ik heb nog geen projecten gelanceerd. Momenteel ben ik bezig met een fanbase op te bouwen. Ik drop gewoon wat losse tracks momenteel.

Fuego

8. Ben je bezig met een nieuwe track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

– Ik heb recent een nieuwe track uitgebracht samen met CHRISUPTOWN genaamd Away. Momenteel is de missie gewoon consistent blijven. Ik denk er wel aan om ergens begin volgend jaar mogelijk een EP uit te brengen. Het is nog niet iets waar ik me op focus. Er is nog wat tijd.

9. Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

– Ik wil zeker een naam hebben in de muziekscene zowel als artiest en als producer, songwriter en nog meer. Ik heb ervaring kunnen opbouwen in de 10 laatste jaren vanachter de schermen in de Belgische muziekscene. Mijn doel is uitbreiden tot een naam die zelfs gekend zal worden in niet Nederlands sprekende landen.

10. Welke tips & tricks wil jij meedelen aan beginnende artiesten?

– Het juiste moment zal nooit komen als je er op wacht. Geloof in je muziek en wees nooit tevreden omdat je morgen altijd beter kunt worden dan vandaag

Mois x Fuego – Outide (EP Cover)

Wie graag op de hoogte wil blijven, volg
Mois’s Instagram / Spotify / Youtube
Fuego’s Instagram / Spotify / Youtube

Publicatiedatum : 15 december 2023