MISS ANGEL
‘Ghetto Mami vol.1’

NEW KID IN THE GAME (week 33)

New Kid in The Game (Week 33) werd de Antwerpse rapster Miss Angel met haar nieuwe EP album ‘Ghetto Mami vol 1’.

Gebaseerd in :

  • Miss Angel is gebaseerd in Antwerpen.

Voormalige hits :

  • Ghetto Superstar, Oh My Dayz, All Of The Shmoke

Voormalige collaborations :

Miss Angel – Oh My dayz

Miss Angel: Van Danssensatie tot Rap Fenomeen

Dat Miss Angel een veelzijdige vrouw is, was ons al opgevallen. Velen kennen Angela van haar danscarrière en haar betrokkenheid bij de groep Female Takeover. Vorig jaar besloot de Ghetto Superstar een nieuwe weg in te slaan en begon ze haar rapcarrière, en sindsdien is ze alleen maar in opmars.

De onlangs begonnen rapster is dit jaar te bewonderen op bijna alle grote Belgische festivals. In slechts een jaar tijd heeft Miss Angel haar naam gevestigd en een indrukwekkende EP uitgebracht. ‘Ghetto Mami Vol. 1‘ was zo’n succes dat ze binnenkort op een festival in Genève op het podium zal staan. Wat een prestatie!

Ondanks dat de EP al een tijdje uit is, blijft het enthousiasme van haar fans onverminderd. Onlangs heeft ze een nieuwe videoclip uitgebracht voor haar hit ‘Oh My Dayz’, met een beat geproduceerd door Clugger. Gelukkig is het festivalseizoen nog niet voorbij, en kun je haar nog zien optreden op Pukkelpop en het Fire Is Gold festival!

Miss Angel blijft indruk maken met haar energie, talent en toewijding. Haar opkomst in de rapscene is een inspiratie voor velen, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze de toekomst nog meer in petto heeft.

Miss Angel – Ghetto Super Star

Miss Angel

Bron : Miss Angel

Miss Angel

Bron : Miss Angel

Miss Angel - Ghetto Mami vol.1

Miss Angel – Ghetto Mami vol.1

Je kan de artiest volgende op de volgende platforms :
Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com

gepubliceerd op 12/08/2019
geüpdate op 4/7/2024