MISS ANGEL
‘FU PAY ME’ (Prod. by Daïko)

Artiest van het Weekend (week 26)

Miss Angel: Toonaangevende Vrouwelijke Rapper / MC met Debuutplaat MISS’UNDERSTOOD

Miss Angel is een van de meest toonaangevende vrouwelijke rappers / MC’s van ons land. Ze staat klaar voor het grote werk met haar aankomende debuutalbum MISS’UNDERSTOOD.

Via Miss Angel’s album MISS’UNDERSTOOD krijgen wij een persoonlijk inkijk in haar wereld : wie ze is, waar ze voor staat en wat ze uit het leven wil halen. Het  toont haar volledige zelf maar inclusief ook haar gebreken. MISS’UNDERSTOOD belicht tevens de mooie als de lelijke kanten, de boze en de kwetsbare momenten. Daarnaast merk je ook de sprankelende en sexy aspecten van haar persoonlijkheid, zonder scrupules en vooral met alle misvattingen van de baan.

Miss Angel deelt ook haar ervaring van haar debuutplaat: “Het album was een lang maar interessant proces. Het schrijven had zijn ups en downs. Sommige tracks kwamen vlot en voor andere moest ik echt mijn tijd nemen omdat ik me meer openstelde – dat ben ik niet gewend. Ik heb samengewerkt met mensen die mij goed kennen, en zo hebben we het geluid kunnen finetunen. Er zitten zowel Britse als Amerikaanse invloeden in, waardoor het niet in één hokje te plaatsen is. MISS’UNDERSTOOD is mijn baby, maar het is een project geworden met een volwassen versie van Miss Angel.”

1. Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?

– Durvend. Krachtig. Zelfzeker. Stijl. Uniek.

2.  Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?

–  Uit de ol’ skool tijden & de UK muziek scene van vroeger tot nu.

3. Wie is jouw voorbeeld in deze scene?

– Mezelf.

Miss Angel – Fu Pay Me (prod. by Daïko)

4. Hoe is deze muzikale passie ontstaan?

– Ik heb altijd van muziek gehouden. Ik heb full time gedanst, dus muziek was altijd al een deel van mijn leven geweest. Met de tijd ben ik meer beginnen schrijven & zo mijn eerste echte Open Mic gedaan!

5. Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?

– Ja, zeker. Zonder de liefde en support van DE ECHTEfans‘ ik haat dat woord, maar dus de mensen die mijn muziek echt appreciëren hebben een invloed. Zonder hen had ik niet gestaan waar ik nu sta. Dus dat en mijn work drive. Maar hoe ik mij succesvol gemaakt heb is door doorzetting en naar niemand anders te kijken. Dus jezelf blijven ten alle tijden.

Miss Angel – La Vie en Blu (Prod. by Yung Stealy)

6. Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?

– Die twee hebben niks met elkaar te maken bij mij. Ik heb administratie & gegevensbeheer gestudeerd. En muziek was gewoon altijd al een passie door het dansen.

7. Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?

– Ghetto Mami Vol.1 & Vol.2.

Miss Angel – Mami Mafia (Prod. by Daïko)

8. Ben je bezig met een nieuwe track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

– Ja, mijn nieuwe album single komt eind Juli aan! In September mijn album “MISS’UNDERSTOOD” waar ik heel hard naar uit kijk!.

9. Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

–  De Beste zijn in wat ik doe en plezier hebben. Ik heb ook andere ‘dromen‘ die ik zou willen verwezenlijken net als acteren, mijn eigen realityshow enz. Maar met muziek, de wereld rondreizen, toeren, veel collaboration doen met andere artiesten! Ontdekken!

10. Welke tips & tricks wil jij meedelen aan beginnende artiesten?

– Elke dag schrijven! Al zijn het een paar lines per dag. Kijk naar niemand. Wees streng tegen jezelf en eerlijk. En geloof ten alle tijden in jezelf! .

Miss Angel

Bron : Miss Angel Management

Miss Angel

Bron : Miss Angel Management

Miss Angel

Bron : Miss angel Management

Miss Angel - MISS'UNDERSTOOD EP Cover

Miss Angel – MISS’UNDERSTOOD EP Cover

DE DEBUUTALBUM MISS’UNDERSTOOD KOMT IN SEPTEMBER ’24 UIT.

Wie graag op de hoogte wil blijven, volg de artiesten
op Instagram / Spotify / Youtube volgen.

Publicatiedatum : 28 juni 2024