LIL UZI VERT LOVES EVERYBODY

Lil Uzi Vert gaf fans een hele lijst van mensen waar hij nog steeds mee overeen komt. Sommigen zijn niet zo opmerkelijk, zoals Justin Bieber en Lil Yachty, omdat de rapper niet echt een connectie heeft met die artiesten. Maar er sprongen twee namen uit waarvan het toch wel een kleine verrassing is dat hij er nog mee overeen komt.

Uzi meent nog overeen te komen met Playboi Carti, wie op kerstdag 2020 zijn langverwachte ‘Whole Lotta Red’ album uitbracht. De twee hebben een tijdje lang een kleine beef gehad. Het begon duidelijk te worden voor het publiek wanneer Uzi het nummer ‘@MEH’ van Carti belachelijk maakte. Niet veel later bracht hij het nummer ‘Sasuke’ uit, waarbij hij de baby voice van Carti overneemt. Dit deed Lil Uzi waarschijnlijk om op de rapper zijn tenen te trappen.

De tweede naam die opmerkelijk is, is Kodak Black. De artiest kwam enkele weken geleden vrij dankzij het pardon dat Trump hem gaf op het einde van zijn presidentschap. Kodak zette afgelopen week een video op Instagram waarbij hij een liedje zingt voor City Girl JT. Niet zo belangrijk, denk je waarschijnlijk wel, maar Lil Uzi Vert heeft een verleden met de artieste. JT en Uzi hebben een periode lang een aan- en uit relatie gehad. Daar wist Black waarschijnlijk niet veel van, waardoor de ‘Eternal Atake’ rapper zich daar niet veel van aan trok.

De rapper deelde onlangs ook dat zijn volgende muziek veel beter zal zijn dan ‘Eternal Atake’. Volgens Uzi is dat niet zijn beste werk, en dat gaat hij helemaal goed maken.