LIL UZI VERT LEGT UIT WAAROM DIAMANT OP ZIJN VOORHOOFD

Iedereen heeft ondertussen de foto’s wel gezien van Lil Uzi Vert met zijn enorme roze diamant in zijn voorhoofd. Maar waarom heeft hij die nu eigenlijk daar geplaatst en die diamant niet gewoon in een ring laten steken? De artiest legde het zelf uit tijdens de instagram live sessie van Fat Joe.

Uzi verteld dat hij de diamant zag en niet meteen dacht om het in zijn voorhoofd te steken. Hij wou het eerst in een ring steken, maar bedacht zich snel omdat hij wist dat hij die gewoon kwijt zou raken. Lil Uzi zijn optredens zijn altijd wild, en dat de artiest houdt van dansen is ook geen geheim. Het zou wel eens heel goed kunnen gebeuren dat de rapper zijn ring kwijtraakt na een wilde avond. Dat zou zonde zijn, want de diamant zelf kostte zo’n 24 miljoen dollar.

De rapper heeft al eerder gebruik gemaakt van microdermale piercings, daarbij steekt de piercing vast onder de huid. Bij de klassieke piercings is er sprake van een punt langs waar de piercing in de huid gaat, en een punt waar de piercing uit de huid gaat. Ook de diamant hangt vast met een microdermale piercing.

Hij dacht eerst aan verschillende andere plekken om zijn diamant te steken. Zelfs de mensen die diamant vast gestoken hadden probeerden Uzi eruit te praten, wat Uzi heel uitzonderlijk vond. Ze vonden de artiest zijn welzijn belangrijker dan het geld dat hij betaald.

Verder zei hij tijdens het gesprek ook dat hij geen lid wilt worden van de ’27 club’. Hieronder kan je horen wat Uzi daarover te vertellen heeft.