LIL BABY EN LIL DURK BRENGEN SAMEN EEN TAPE UIT

De rappers zouden heel binnenkort een album uit kunnen brengen, dat geloven fans toch. Begin deze week postte Lil Baby een foto van hem en Durk op Instagram, waarna hij het ook nog is deelde op zijn verhaal. Bij dat verhaal schreef de artiest “Aye y’all tell Lil Durk let’s drop the tape fucc.”

Wat begon als een theorie van fans groeide al snel tot een echt project. Lil Durk vroeg in het verleden al meerdere malen aan fans of ze interesse zouden hebben in een album waarop de twee samen rapper, wat iedereen zeker wel zag zitten. Het lijkt erop dat ook de ‘My Turn’ rapper dat idee goed vond, want nu speelt ook hij in op de geruchten.

We weten niet wanneer we de tape krijgen, als we ze al krijgen, maar we weten wel dat het voor beide artiesten een goede stap zou zijn. Ze zijn beide heel hard opgekomen afgelopen jaar, en de gedachte van de twee op meerdere nummers is niet slecht. We kregen al een voorproefje met het nummer ‘Finesse Out The Gang Way’ op de deluxe versie van ‘The Voice’ van Durk.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Lil Baby zich waagt aan een collab tape. In 2018 bracht hij samen met Gunna ‘Drip Harder’ uit, wat niet zo’n groot succes had. De artiesten hadden nochtans een Drake feature, maar voor de echte fans was het wel een droom. Hopelijk zijn fans van Lil Durk en Lil Baby wel fan van het idee, en nog belangrijker ook van de uitvoering.