JT BLOKKEERT FAN MET KANKER EN DEACTIVEERT TWITTER ACCOUNT

Het is niet de eerste keer dat ‘City Girl’ JT haar Twitter deactiveert. Deze keer deed ze dat omdat ze heel wat kritiek kreeg voor haar aanpak tegenover een fan met kanker. Het meisje vroeg via social media naar 5 minuten van de rapper haar tijd voor een kort facetime gesprek. Bij die vraag zette ze ook nog eens foto van zichzelf in een ziekenhuis bed met haar familie en vrienden rond haar, om te bewijzen dat ze echt wel ziek is. Andere fans moedigden de artieste aan om tijd vrij te maken voor het meisje, maar JT haar reactie was iets helemaal anders.

JT besloot de fan te blokkeren omdat het meisje te veel reacties plaatste op posts van de rapper.

De ‘City Girl’ legde later uit dat ze in het midden van een ruzie zat met iemand anders, en dat de reacties gewoonweg storend waren.

“She was writing under everything, and then I was in the middle of a motherfucking argument … She was under my shit, people was arguing with her, there was too much going on.  I would never say fuck nobody with fuckin’ cancer. Get the fuck outta here. And I deactivated Twitter because everything I say and do know, I can’t even be happy in peace.” vertelt ze in een instagram post.