JAYPOPN
“FALLIN” (Prod. by Sako Glitch)

Hottest Track of the Week (Week 22)

Hottest Track of The Week (week 22) winnaar is de artiest “JayPopN” met het nummer FALLIN

Jay PopN is een Belgische artiest uit Oostende met Nigeriaanse roots die graag de muziekscene in België wil versterken. Zijn nieuwste nummer, “Fallin”, vertelt het verhaal van een meisje dat valt voor Jay PopN. Het is een nummer met een positieve vibe en hoewel het geen diepgaande betekenis heeft, waar iedereen gewoon kan genieten van de muziek.

1. Waar gaat deze track over?

– Het liedje gaat over een meisje dat bij de eerste blik voor mij valt. Ik denk dat iedereen dat ooit wel heeft meegemaakt met iemand waarvan ze denken: “She’s coming home with me.”

2. Welke betekenis heeft deze track voor jou?

– Het heeft niet per se een diepe betekenis, maar ik denk dat veel mensen zich wel kunnen relateren aan het gevoel dat ik wil overbrengen met het liedje.

3. Is er een bepaalde boodschap/statement die je hiermee naar buiten wil brengen? Welke?

– Er zit geen specifieke boodschap achter de track. Ik wil dat mensen kunnen meeleven met deze track, dat ze het opzetten, meezingen, erop dansen en dat het een lied is dat een goed gevoel geeft.

JayPopN – FALLIN

4. Welk publiek wilde je bereiken met deze track?

– Jongeren, leeftijdsgenoten en mensen die graag naar een pakkend nummer luisteren.

5. Wie/wat heeft je geïnspireerd bij het maken van deze track?

– Mijn grootste inspiratiebron is Pop Smoke. Hoewel het niet hetzelfde genre muziek is, zijn al zijn liedjes pakkend en kan iedereen ervan genieten en dat is ook wat ik wil bereiken met mijn muziek.

6. Met wie heb je samengewerkt bij deze track?

– Het is mijn eerste solotrack. Mijn producer is Sako Glitch.

JayPopN ft C10 & MichelMoreLife – NO TIME

7. Waarin verschilt deze track van je andere tracks?

Mijn eerste track was een samenwerking met mijn broer C10 en nog een andere artiest, Michelmorelife. Het was een totaal ander genre dan “Fallin”, maar ik ben blij dat ik de kans kreeg om verschillende muziekstijlen uit te proberen en mijn creativiteit te verkennen.

8. Had je zelf verwacht dat deze track het zo goed ging doen? Waarom wel/niet?

Ik had hoge verwachtingen van dit liedje, omdat veel mensen in mijn omgeving het een catchy nummer vonden voordat ik het uitbracht. Ook het type luisteraar is breder met dit liedje.

9. Indien er al een videoclip bestaat / of deze komt er nog aan, hoe heb je de tekst vertaald in beeld?

– De videoclip van “Fallin” is uit. Ik had een volledig beeld in gedachten voor dit nummer en heb inspiratie opgedaan door andere videoclips te bekijken van artiesten waar ik tegenop kijk. De tekst gaat over een meisje dat voor mij valt, en ik denk dat ik dat duidelijk heb overgebracht in de videoclip.

10. Ben je al bezig met een nieuwe track / nieuwe muzikale projecten?
Zo ja, wanneer kunnen deze verwachten?

– Ik heb nog een paar tracks klaarliggen, maar ik ben nu bezig met het maken van een selectie van welke ik als volgende ga uitbrengen. Waarschijnlijk wordt de eerstvolgende track uitgebracht in juli/augustus. Houd zeker mijn Instagram in de gaten.

Jaypopn

Bron: JayPopN

JayPopN

Bron: JayPopN

JayPopN

Bron: JayPopN

JayPopN – Fallin (Prod.by Sako Glitch)

Volg de artiest op de volgende platforms :
instagram.com / youtube.com / spotify.com

Publicatiedatum: 27/03/2023