Het was een kwestie van tijd voordat de internationale Dj, met Ghanese en Belgische roots, en  Radiostad107.8 zouden meeten. En vanavond is het eindelijk zo ver in het online programma “ Sex & Jamz”. Haar liefde voor muziek ontdekte ze op een zeer jonge leeftijd. Ze zingt, speelt viool en kan zelfs acteren, een dame van alle markten. Maar het is wel duidelijk waar haar hart ligt, namelijk reizen en draaien.

https://soundcloud.com/dj_brookebailey/dj-brooke-bailey-ft-t-classic-too-much

Dat zij intellectueel is bewijst ze door haar bloeiende dj-carrière te combineren met haar studies op de universiteit zodat zij later steeds iets achter de hand zou hebben. Zij kiest voor Media en entertainment in Rotterdam.
In 2012 wordt zij residentiële Dj in Noxx ( op dat moment, één van de hotste clubs van het moment) als Dj Brooke Bailey.
Haar keuze om zich verder te verdiepen in het afro-genre heeft haar geen windeieren gelegd. Zij reist de wereld rond met haar headphones en bezorgt menig mensen een onvergetelijke tijd dankzij haar muziek. En vanavond doet zij dit voor de followers van Radiostad in “Sex & Jamz” gehost

door Thalia TSE