HOTTEST TRACK OF THE WEEK – C’EST MA VIE

Deze week is ‘C’est Ma Vie’ van Prince K. Appiah the hottest track of the week. Dit nummer is een dikke middelvinger naar iedereen die commentaar heeft op je levenstijl en naar alle doubters. Leef je leven, het is jouw leven en je krijgt maar een kans.

Prince is sinds 2015 bezig met het maken van muziek. Hij houdt zich bezig met hiphop, r&b, afrobeats en reggae. Het leven en de weg van het leven zijn de grootste inspiraties voor het maken van zijn muziek, alles gaat over het leven. Hij maakt al sinds zijn 9 jaar muziek, maar pas in 2015 besloot hij er meer mee te doen. Hij dropte zijn eerste mixtape ‘U Never Know Unless U Try (U.N.K.U.U.T)’. Ooit hoopt hij een gerespecteerd artiest te zijn in binnen- en buitenland met een grammy, een BRIT-award en een M.I.A. Ook zou hij ook graag ooit een nummer hebben met Kendrick Lamar en Burna Boy. “Prince K. Appiah – Wonders Of The World (feat. Kendrick Lamar & Burna Boy), stel je voor”.

De artiest is straight to the point, hij zorgt ervoor dat wanneer hij in de studio stapt alles al gedaan is. Hij heeft dus al een heel concept en heeft alles al helemaal uitgeschreven. Hij is elke dag bezig met kunst, hij maakt kunst of hij kijkt naar kunst. En als hij dat niet doet probeert hij aan zichzelf te werken.