HOT PINK, THE NEW NUDE?

De afgelopen maanden werden er steeds meer felle kleuren en uitdagende fashion statements gemaakt in celebrity land. Zo ruilde o.a. Kim Kardashian (nu nog) West, haar stapel nude outfits en pastel gekleurde bikershorts en bombers in voor de neon collectie van Balenciaga.

Dit doet ze uiteraard niet zomaar. Kim is het nieuwe gezicht van het alom bekende mode merk. Deze nieuw collab bestaat uit meerdere neon tinten in verschillende stukken van handtassen tot jassen.

Kim Kardashian; Bron: Vogue

Lewis Hamilton; Bron: @lewishamilton

Ook in de sportwereld komt neon pink terug. Dat terugkomen kun je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Zo maakte Lewis Hamilton zondag na 2 maanden radiostilte zijn comeback op Instagram. En dit deed hij natuurlijk in stijl. Zo als gebruikelijk kiest Lewis voor een Urban look in een combinatie van fel gele en roze kleuren.

Dat felle kleuren niks nieuws zijn voor de 7-voudig wereldkampioen bewees hij in het F1 seizoen van 2021 meermaals met zijn opvallende kledingkeuzes. Naast deze Hot Pink outfit kijken ook wij uit naar de nieuwe fashion “uitspattingen” van deze topcoureur in 2022.

Het meest opvallende “Hot Pink” kwam vorige week toch uit een onverwachte hoek. Niemand minder dan Rihanna en ASAP Rocky maakten bekend dat zij in verwachting zijn! Dit op zich is natuurlijk al geen nieuws meer. Naast de zwangere buik van Rihanna valt het oog ook de kledingkeuze voor deze pregnancy reveal.

Riri koos hier voor een 1996 Chanel puffer van Karl Lagerfeld met een prijskaartje van maar liefst $10672,-.
Dit in combinatie met gouden details en een “simpele ripped jeans” is toch wel een absolute winnaar qua Urban fashion looks.

Rihanna; Bron: @simmishoes

Nu dat alle fashion iconen ons bombarderen met deze kleurrijke looks kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Hieronder geven we jou een aantal affordable opties om jouw fashiongame weer wat kleur te geven!

Bron: SHEIN

SHEIN komt met deze leuke oversized mantel in Hot Pink voor €20,00

Item nummer: SKU: sf2109165811159955

Bron: Bershka 

Bershka gaat voor een cropped versie met deze ribcropped trui met leuke rolkraag voor €22,99

Item nummer: 2140/686/902

Auteur: Michelle Milzink

Publicatiedatum: 10/02/2022