HET IS OFFICIEEL, KIM EN KANYE GAAN SCHEIDEN

Na maanden van geruchten heeft Kim Kardashian officieel de papieren voor haar scheiding van Kanye West ingediend, dat melden TMZ en E!.

Na een huwelijk van 7 jaar lijkt er toch een einde te komen aan de relatie van Kanye West en Kim Kardashian. Volgens bronnen was de scheiding onvermijdelijk sinds dat Kanye zich kandidaat stelde voor het presidentschap. Diezelfde bronnen melden ook dat het koppel elkaar nog wel zag, voor het welzijn van hun vier kinderen. Maar ze woonden niet meer bij elkaar.

Kardashian zou al een tijdje een ‘ontsnappingsplan’ klaar hebben liggen, zodat de scheiding zo gemakkelijk als het maar kan zou verlopen. Het is de bedoeling dat het koppel een eerlijke scheiding ondergaat. Kim krijgt al haar aandelen en Kanye al de zijne, zo loopt niemand iets mis.

Zoals we eerder al zeiden begon het moeilijker te worden voor Kim sinds de rapper presidentskandidaat werd. Hij voerde verschillende controversiële speeches, waarin hij persoonlijke informatie van het koppel vertelde. Naast die uitspraken plaatste hij ook verschillende tweets die zorgde voor controverse. Maar de volgende tweet was de druppel die de emmer deed overlopen.

De tweet werd nadien verwijdert door Kanye en hij bood zijn excuses aan, maar dit was het laatste wat Kim zou verdragen van de rapper.