HEEFT JARED LETO ECHT EEN DODE RAT OPGESTUURD?

Jared Leto leeft zich altijd goed in in de rol die hij belichaamt, dat doet hij bij al zijn acteerprestaties. Maar de verhalen van op de set van ‘Suicide Squad’, waar Leto niemand minder dan ‘The Joker’ speelde, waren wild. Volgens bronnen zou de rapper een dode rat hebben opgestuurd naar Margot Robbie. Maar ook naar andere leden van de crew zou hij rare zaken hebben opgestuurd. Gaande van een gebruikte condoom tot het karkas van een varken.

Maar of dit ook allemaal waar is blijft een groot mysterie. Leto verscheen onlangs in GQ-video waarin hij verteld over de rollen die de acteur eerder vertolkte. Hij verteld dat veel verhalen van op de set van ‘Suicide Squad’ hun eigen leven zijn beginnen leiden. Hij zegt alleen maar veganistische kaneelkoekjes te hebben gegeven aan Margot Robbie. Hij spreekt verder niet over een rat of een karkas.

Margot Robbie zelf heeft dan weer niets gezegd over kaneelkoekjes. Ze vertelde wel eerder dat ze een rat had gekregen van Leto, waar ze eerst van verschoot maar uiteindelijk toch heeft bijgehouden als huisdier. Andere acteurs op de set werden bang van de acteur. Viola Davis, ook wel gekend van ‘How To Get Away With Murder’, vertelde dat ze zich zorgen begon te maken over Jared Leto.

Leto zal nog een laatste keer de rol van ‘The Joker’ op zich nemen in de nieuwste versie van ‘The Justice League’. De film kwam enkele jaren geleden uit met heel veel slechte kritiek. Volgens mensen die meewerkten aan de film komt dit doordat Zack Snyder in het midden van de productie het project verliet. Nu verschijnt er binnenkort ‘The Snyder Cut’, die heel wat nieuw materiaal belooft. De film zal zo’n vier uur duren.