HAPPY BIRTHDAY MEET THE WOO VOL. 2

Vandaag is het de eerste verjaardag van een van de meest verkocht drilltapes van 2020. ‘Meet The Woo Vol.2’ was, zoals de titel wel zegt, de tweede mixtape die Pop Smoke uitbracht. Het werd zo goed ontvangen bij de release dat de rapper besloot om de dag erna de deluxe versie van zijn tape te droppen. Daarop voegt hij een remix toe van het nummer ‘Dior’ met Gunna, een nummer met Nav en een nummer met Pnb Rock.

Op de gewone versie stonden er features van Quavo en Lil Tjay, die alvast toonden dat ze de perfecte aanvulling waren voor Pop Smoke. Nummers als ‘Shake The Room’ en ‘Christopher Walking’ zorgden ervoor dat het album begon te charten. Uiteraard zorgde het nummer ‘Dior’ nog meer voor het charten van het album. Dat nummer is en zal altijd de artiest zijn grootste nummer blijven, het is dan ook een nummer dat tot nu toe op elk project van Pop Smoke staat.
Een ander belangrijk nummer op de mixtape is ‘Element’. Die track toont aan dat Pop wel eens de volgende 50 Cent zou kunnen worden.

Maar spijtig genoeg kon de rapper niet genieten van het succes van zijn mixtape. Op 19 februari, anderhalve week na de release, overleed Pop Smoke. Hij werd neergeschoten in zijn eigen huis nadat hij per ongeluk zijn adres op Instagram zette. Ondertussen zijn de moordenaars opgepakt en veroordeeld.