GRACI – ‘GOOD GIRLS’

HOTTEST TRACK OF THE WEEK
(week 7)

Winnaar van de Hottest Track of The Week (week 7) is de artiest Graci met het nummer ‘Good Girls’.

1. Waar gaat deze track over?

– In dit nummer schrijf ik over een goede partner hebben en over hoe moeilijk het kan zijn om zo iemand te vinden. Iemand die jou een warm gevoel kan geven in een wereld die ook heel koud kan zijn. Over deze persoon steeds liever zien en verliefd geraken.

2. Welke betekenis heeft deze track voor jou?

– ‘Good Girls‘ is voor mij een uiting van de kracht van liefde en de zoektocht naar een oprechte connectie. Een zoektocht naar een connectie in een wereld vol uitdagingen. Het is een emotionele reis die mijn eigen ervaringen en gevoelens weerspiegelt.

3. Is er een bepaalde boodschap/statement die je hiermee naar buiten wil brengen? Welke?

– De boodschap van ‘Good Girls‘ is een oproep om te geloven in de kracht van liefde en het vinden van geluk te midden van de complexiteit van het leven.

4. Welk publiek wilde je bereiken met deze track?

– Ik wil met ‘Good Girls‘ een breed publiek aanspreken, vooral mensen die zich kunnen identificeren met de zoektocht naar liefde en verbinding.

5. Wie/wat heeft je geïnspireerd bij het maken van deze track?

– Mijn persoonlijke ervaringen en observaties van menselijke relaties waren de belangrijkste inspiratiebronnen voor ‘Good Girls‘. Daarnaast haalde ik inspiratie uit diverse muzikale invloeden die mijn geluid hebben gevormd.

6. Met wie heb je samengewerkt bij deze track?

– ‘Good Girls‘ is een soloproject, waarbij ik verantwoordelijk ben voor zowel de tekst als de muziekproductie.

7. Waarin verschilt deze track van je andere tracks?

– Deze track verschilt doordat het diep in de emoties van liefde duikt en een meer persoonlijke, intieme kant van mijn artistieke expressie laat zien in vergelijking met mijn eerdere werken.

8. Had je zelf verwacht dat deze track het zo goed ging doen? Waarom wel/niet?

– Ik hoopt dat ‘Good Girls‘ goed zou worden ontvangen, maar het overtreffen van verwachtingen is altijd een aangename verrassing. Ik denk dat de oprechtheid van het onderwerp en de emotionele lading zullen bijgedragen aan het succes ervan.

9. Indien er al een videoclip bestaat / of deze komt er nog aan, hoe heb je de tekst vertaald in beeld?

– Momenteel wordt er gewerkt aan een videoclip voor ‘Good Girls‘, waarin we proberen de emoties en verhaallijn van het nummer visueel te vertalen.

10. Ben je al bezig met een nieuwe track / nieuwe muzikale projecten?
Zo ja, wanneer kunnen deze verwachten?

– Zeker, ik ben al bezig met nieuwe muzikale projecten. Mijn volgende track staat gepland voor in maart, en ik kijk ernaar uit om mijn fans opnieuw te verrassen.

Bron: Graci

Bron: Graci

Bron: Graci

Graci – Good Girls (EP Cover)

Volg Graci op de volgende platforms
instagram.comyoutube.com / spotify.com

Publicatiedatum: 12/2/2024