FLEXUPTOWN – MO DO

Vorige week was de track van de week ‘Mo Do’ van Flexuptown. Geen paniek, je kan nog steeds van het nummer genieten op onze site.

Voor wie het niet weet, Flexuptown is een artiest die zich vooral bezig houdt Trap, Dancehall en R&B. Maar hij is niet bang om dat te mengen met nog een paar andere genres. Wist je dat Flex al op 14-jarige leeftijd een rap groepje had dat lokaal wel wat succes had, ze tekenden zelfs een record deal maar spijtig genoeg besloot de groep te splitsen.

In 2017 besloot Flex terug solo te beginnen, hij dropte zijn muziek op Soundcloud en al snel begon hij Europese streams binnen te halen.

Hij is gekend voor zijn energieke optredens, hij heeft zelfs het voorprogramma gedaan voor Saint JHN, Boef, Bryan MG, Hef, Leafs, … Maar hij heeft uiteraard ook zijn eigen shows gehad.

In september 2018 dropte hij zijn ‘New Flex City’ mixtape. Na de videoclip voor ‘Location’ kreeg hij al snel veel aandacht. De artiest zijn verhaal eindigt hier niet maar begint nog maar net. Je kan hem altijd volgen op Instagram om zijn reis te volgen.

Hieronder nog de clip van ‘Mo Do’: