“EEN BLACK PANTHER FILM ZONDER BOSEMAN IS NIET ZO MAKKELIJK”

Het is ondertussen een jaar geleden dat acteur Chadwick Boseman de strijd verloor tegen kanker. Hij wordt nog steeds gemist door iedereen die de eer heeft gehad samen te werken met hem, maar het meest van al door de mensen die het dichtst bij hem stonden. Regisseur Ryan Coogler, die ook de eerste ‘Black Panther’ heeft geregisseerd, moet zijn rouw periode mengen met het zoeken naar een oplossing voor het verdwijnen van Boseman uit de volgende film.

Het is niet makkelijk om een manier te vinden zonder het personage T’Challa eruit te schrijven, want daar draait het verhaal normaal rond. Zeker nu dat Marvel producent Kevin Feige heeft meegedeeld dat ze Boseman zijn rol niet aan iemand anders zullen geven. Dus hoe lossen ze dit nu op?

Dat is een raadsel waar Coogler al een tijdje aan is aan het prutsen, en dat is niet makkelijk. Zeker niet omdat hij nog steeds het verlies van de acteur aan het verwerken is. “Ik kijk terug met verdriet omdat ik die mooie tijden nooit meer met hem zal kunnen beleven, maar ik kijk met een bepaald geluk terug. Ik heb het geluk gehad samen te kunnen werken met een fenomenale acteur.” vertelt Coogler.

De film zou normaal 8 juli 2022 uit moeten komen, nog zo’n anderhalf jaar dus. De studio zal er vaart achter moeten zetten als ze de film nog op tijd uit willen brengen. Of zijn ze al lang bezig en blijft dit een beetje een geheim?