EARTHGANG ONTHULT TITEL VOLGENDE ALBUM

EarthGang heeft een goede twee jaar achter de rug, en het duo is niet van plan om dit jaar te vertragen. Ze onthulden dat de titel van hun volgende album ‘Ghetto Gods’ zal heten tijdens een interview met The Breakfast Club. Het verwijst naar mensen die uit de hood geraken en immens veel respect krijgen daarvoor, ze worden praktisch als goden bekeken.

Verder vertelt het duo ook dat het album waarschijnlijk toch niet op dezelfde dag uit zal komen als het eerst volgende project van J. Cole. Ze zeiden dat om hype te creëren rond hun album. Het duo weet eigenlijk zelf ook niet zo goed wanneer J. Cole nog iets uit gaat brengen. Ze zeiden het volgende:

“I know, if he drop, we ready. But if he don’t, we still ready, we’ll probably just drop before that n***a”

J. Cole is zelf al een tijdje bezig met het teasen naar toekomstige projecten. Een van de meest geanticipeerde projecten is ‘The Fall Off’, wat normaal in 2020 uit zou zijn gekomen moest corona er niet zijn. Er komen normaal gezien nog een aantal kleine projecten van Cole tussendoor maar de grote finale, ‘The Fall Off’, zal ook het einde van zijn carrière betekenen. Dat is het punt waarop de artiest beslist om op pensioen te gaan.

Bekijk hieronder het interview: