DRAKE IN SUPERBOWL RECLAMESPOT

Gisteren was het super bowl, en tijdens deze grote wedstrijd worden er mega veel speciale reclame video’s uitgezonden. Ik denk wel dat we met zekerheid kunnen zeggen dat de reclamespot van State Farm de beste is. Daarin is er een cameo te zien van Drake, die momenteel ook bezig is aan ‘Certified Lover Boy’.

In de spot zitten Aaron Rodgers, Patrick Mahomes en Jake, een personage van de State Farm reclamespots. De drie mannen zitten te klagen over hun stand-ins, waarbij die stad-ins ook getoond worden. De eerste stand-in is een fan die vaker in de spots voorkomt. De tweede is Paul Rudd, een Amerikaanse acteur, maar de derde is iets specialer. De derde stand-in is Drake, en nog beter, hij vergeet dat hij normaal als stand-in helemaal niets hoort te zeggen.

Fans reageerden verbaasd op de cameo van de artiest. Velen vonden het een leuke verrassing en konden er mee lachen maar anderen vonden het vervelend dat Drake wel de tijd heeft om in de spot te verschijnen maar niet om zijn album te droppen.