DJ KHALED BRENGT NAS EN JAY-Z SAMEN IN NIEUWE SINGLE

DJ Khaled is het publiek al een tijdje aan het warm maken voor zijn langverwachte project “Khaled Khaled” en de social media mogul lanceerde de officiële releasedatum twee dagen voor de release. Khaled dropte eerder hitsingles “GREECE” en “POPSTAR” met de hulp van Drake om interesse op te bouwen voor het nieuwste album.

Naast de aankondiging heeft het brein achter “We The Best Music” ook de tracklist voor zijn twaalfde soloalbum vrijgegeven. Zoals gewoonlijk is het project een samenkomst van een van de meest gedecoreerde artiesten in de industrie, wat zorgt voor een aantal opvallende samensmeltingen die zonder de dynamiek van de DJ het daglicht wellicht niet zouden zien.

De tracklist wekt enige nieuwsgierigheid op omdat er op zijn zachtst gezegd enkele opmerkelijke features aanwezig zijn.Het album lijkt zeer ambitieus te beginnen met niemand minder dan Weezy en Jeremih. Verderop verwent Khaled het volk met frequente collaborators als Migos, Bryson Tiller en Rick Ross.

Misschien wel de meest verrassende track van allemaal is het nummer “Sorry Not Sorry” dat hip hop zwaargewichten Nas en Jay-Z bevat. De twee staan bekend om hun moeizame relatie, omdat ze elkaar tijdens hun carrières in de haren vlogen. Hun relatie is al een paar jaar aan de betere hand, maar er is altijd een soort van onuitgesproken spanning geweest sindsdien. Natuurlijk is bemiddelaar Khaled erin geslaagd om hun verschillen opzij te zetten voor de aankomende track.