DABABY DISST 17-JARIGE YOUTUBER

DaBaby bracht eerder deze week een remix uit van de TikTok hit ‘Beatbox’ van SpottemGottem. Maar zijn versie kwam gepaard met heel wat controverse. Op een bepaald moment rapt de artiest “JoJo Siwa, Bitch” terwijl hij een foto toont van de 17-jarige youtuber.

De tiener is niet de enige persoon die DaBaby bovenhaalt in het nummer, maar wel de enige waarbij er geen context is. Hij rapt over T.I. en maakt een grapje over de artiest zijn duur woordgebruik. Verder heeft hij het ook over Stevie Wonder en maakt hij een grapje over blinden. Maar over het meisje wordt verder niets gezegd, alleen maar “JoJo Siwa, Bitch”. 

Dit stukje tekst wordt door veel fans gezien als een homofobe tekst, maar volgens de rapper is het gewoon een onschuldige woordspeling. Eerst zegt DaBaby “They gon’ see why”, gevolgd door de ondertussen befaamde strofe. Maar veel Twitter gebruikers laten er geen gras over groeien en vallen de rapper aan omdat hij een tienermeisje disst zonder reden.

DaBaby voelde zich verplicht om te antwoorden op de controverse en lacht er zelfs een beetje mee. In een reeks tweets maakt de rapper nog een paar woordspelingen gevolgd door een verontschuldiging naar Siwa. Hij meent dat zijn dochtertje mega grote fan is en dat hij bijna alle merchandise van JoJo in huis heeft.

Check hieronder de remix van ‘Beatbox’: