CHRIS ROCK VINDT DAT CANCEL CULTURE ONEERBIEDIG IS TEGENOVER ARTIESTEN EN FANS

Chris Rock is een welgekende en geliefde comedian. Tijdens een interview met The Breakfast Club legde hij uit dat het cancelen van een komiek zijn medium kan limiteren.

“Het is raar wanneer je publiek niet lacht met je grappen als komiek. We snappen het… je hoeft ons niet te cancelen, ze zijn niet aan het lachen. Dat doet ons pijn, ik snap niet goed waarom mensen nog verder willen gaan.”, vertelt Rock, “Volgens mij is dat disrespect tegenover het publiek. Wat gebeurt er wanneer iedereen op veilig speelt en niet langer iets nieuws durft te proberen? Ik zie veel komieken, films en programma’s die helemaal niet grappig zijn. Mensen zijn bang om iets te doen en dat is niet goed. We zouden het recht moeten hebben om soms ook eens te falen, dat is ook een deel van de kunst.”

Chris Rock is al een tijdje zijn grappen aan het perfectioneren voordat hij nog eens echt het grote podium op stapt. Hij vindt het belangrijk dat zijn stem, samen met gelijkaardige stemmen, om mensen door het afgelopen jaar heen te helpen.

Chris Rock is tegenwoordig niet alleen meer bezig met Comedy. Je kan hem vanaf nu ook bewonderen in de nieuwste toevoegingen van de ‘Saw’-reeks. In de film ‘Spiral: From the Book of Saw’ speelt Rock een politie agent die achter de nieuwe mastermind zit achter verschillende moordvallen.