CHRIS BROWN AANGEKLAAGD VANWEGE HONDENAANVAL

Brown heeft weer een nieuwe rechtszaak aan zijn been hangen. De 31-jaar oude vocalist wordt voor het gerecht gesleept na een verluidde hondenaanval. Brown huurde Patricia Avila en haar zus in om zijn huis proper te houden. Ze kregen beide $600 per dag, omdat het niet om een kleine residentie gaat. Ze wisten dat er honden op de eigendom rondliepen. Maar die werden telkens uit de buurt van de twee zussen gehouden. Spijtig genoeg was dat enkele dagen geleden niet het geval.

Avila’s zus ging naar buiten om de stofzuiger proper te maken wanneer ze aangevallen werd door een van de honden van Brown. Het gaat om een Kaukasische Ovcharka, wat een zwaar en groot beest is. Het dier sprong naar verluid op de vrouw en beet een groot stuk vlees uit haar arm, daarnaast beet het ook enkele keren in haar gezicht en benen.

Volgens Avila was het geschreeuw van haar zus zo verschrikkelijk dat ze zich naar buiten snelde. Daar trof ze haar zus op de grond aan, bedekt met bloed. Brown was degene die de autoriteiten belde. De besprongen vrouw moest enkele nachten in het ziekenhuis verblijven, aangezien ze meerdere keren geopereerd moest worden.

Ook Avila meent aangedaan te zijn van het accident en te leiden aan meerdere mentale kwalen. Daarnaast leidt ze ook aan economische aandoeningen, aangezien ze niet langer durft te werken in het huis van Brown.