CHARDY
‘Na Léli’

NEW KID IN THE GAME (week 32)

New Kid in The Game (Week 32) werd gebracht door de Mechelse rapper artiest Chardy met zijn recent gereleased EP-Single ‘Na Léli’.

Chardy is een naam die we in de toekomst zeker vaker zullen horen. We kennen de rapper al van zijn hits ‘Niet Je Type’ en ‘Voorbij’ met Bryan MG. Onlangs bracht hij met succes Congolese vibes in de track ‘Na Léli’.

Dat Chardy een hoge hit factor heeft is duidelijk geen geheim. Samen met producer ABSI werkte hij aan de nieuwe song ‘Diamanten’. Door deze track liet 20-jarige rapper zien dat hij klaar is om België en Nederland te veroveren. De zomerse beat, geproduceerd door ABSI, vormt de perfecte basis voor Chardy’s catchy hooks.

Chardy – Na Léli

De rapper maakte met zinnen als ‘Ik wil een S, ik wil geen E. Ik ben geblessed, maar wil diamanten op mijn chain’ , duidelijk dat hij alles wil en er volledig voor gaat. Met deze harde punchlines en catchy hooks werd dit Chardy’s recept voor zomerhits. Gisteren bracht hij dan ook de door Rik Louwerse geregisseerde videoclip van ‘Diamanten‘ uit.

Chardy – Diamanten

Chardy

Bron : Chardy

Chardy - Diamanten (Prod. by ABSI)

Bron : Chardy’s EP Cover Diamanten

Chardy - Na Léli

Chardy – Na Léli

Je kan de artiest volgende op de volgende platforms :
Instagram.com / Spotify.com / Youtube.com

gepubliceerd op 5/08/2019
geüpdate op 9/7/2024