BRUNO MARS EN ANDERSON .PAAK DROPPEN SINGLE ONDER SILK SONIC 

De single verschijnt anderhalve week nadat beide artiesten aankondigden samen een album uit te brengen onder het monniker Silk Sonic. Dit markeert de terugkeer van Bruno Mars na een afwezigheid op muziekgebied. Het album “24K Magic” uit 2016 sleepte drie grammy’s in de wacht en werd door critici geprezen.

Paak aan de andere kant had ondertussen ook een paar wapenfeiten op zijn naam staan. De creatieve duizendpoot wist in 2019 maar liefst twee albums uit te brengen genaamd “Oxnard” en “Ventura” en in 2020 was de artiest te horen op het laatste album van Eminem en maakte hij deel uit van de “Trollz” soundtrack.

Hun eerste single “Leave the door open” bewijst dat de twee een geloofwaardig duo vormen, en dat ze in staat zijn een sound nieuw leven in te blazen na zijn hoogtepunt in de jaren zeventig en tachtig. Het nummer bevat veel invloeden van vroegere R&B muziek vermengd met veel soul en vloeiend klinkende instrumenten.

Het duo heeft nog geen datum voor het project aangekondigd, maar met de release van de single zal het niet lang meer duren tot dat het album volgt.