Artiest van het weekend

Ontdek hier elke weekend nieuw talent. Ben je zelf urban en heb je een eigen track/ mixtape/ videoclip die je wil laten horen? Contacteer ons dan als de bliksem,  en misschien wordt jij de volgende artiest van het weekend.

Week 44

Kid Le Roi – On Vera

‘ Bébé Jsais pas on vera” is een typisch ‘ this weekend is going to be LIT’ song. Vanaf de eerste beats heb je al zin om het weekend dansend in te zetten. Het is duidelijk te horen dat Kiid Le Roi de zomer muzikaal heeft doorgebracht en dat zijn COLLAB met Slongs vruchten heeft afgeworpen. De muzikale groei is duidelijk te horen op deze track en wij kunnen niet wachten om nog meer te horen van deze jonge artiest. Check it out !

LISTEN NOW

Week 38

SAFI LANCEERT VIDEOCLIP VAN SINGLE ‘BANG’ EN KONDIGT EP RELEASE AAN

Na achter de schermen aan nieuwe muziek te hebben gewerkt stelt de pionier van de Vlaamse hiphop Safi zijn single ‘BANG’ voor met een video die hij opnam met regisseur Otis Weewauters.
BANG is een snoeiharde trap track van de hand van producer 95 Kuston waarin Safi de concurrentie duidelijk laat verstaan dat hij nog lang niet klaar is met rappen. Het zet de toon voor de rest van zijn EP, daarop bundelt Safi de reeds uitgebrachte singles ‘Zonder Komma’s, ‘ODE’ en ‘LEGEND’ met 5 gloednieuwe nummers waarvan ‘BANG’ de voorbode is.

De tracks op deze EP zijn ofwel ongezouten rauwe kost, ofwel emotioneel en diep. Vandaar luidt de titel ‘B L E U’, het Frans voor rauw of blauw.

Safi brengt ‘B L E U’ uit op vrijdag 4 oktober; een week later, op 11 oktober, stelt hij het nieuwe project voor in zijn thuisstad Mechelen voor een zeer beperkt publiek. Wees er dus snel bij voor tickets!

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/515773265823490/

Ticket link:
https://www.eventbrite.com/e/safi-exclusive-ep-release-event-tickets-72370785969

Week 33

Chaz & Djalu

Based in: Genk
Label: /
Voormalige hits: Lovehotel, Mist, Bella Donna
Voormalige samenwerkingen:

De youngings Chaz & Djalu zijn terug van weggeweest. Na hun single Bella Donna kregen we vorige week een nieuwe track genaamd Bella Vita.

Chaz & Djalu werken al een tijdje samen en dat is zeker niet ongehoord, de boys zijn muzikaal perfect op elkaar afgestemd. In 2017 brachten de Genkse rappers hun eerste single Lovehotel uit. Sindsdien gaat het enkel in stijgende lijn.

De line ‘La bella vita met m’n mamacita’ beschrijft de vibe van de hele track. Het lijkt alsof de beat je straight naar een strand in Italië brengt. Het is geen geheim dat Djalu ook een topproducer is. Ook de beat van Bella Vita hebben we aan hem te danken. De foto van de cover werd gemaakt door

Beluister Bella Vita hieronder

LISTEN NOW